Japonský nôž deba na filetovanie rýb s kladivkovým povrchom UMEBACHI RYUMA - 120 mm

Kód: 9640
€33,74 €27,43 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
9.12.2025
Možnosti doručenia

Vyrobený s precíznosťou, nôž deba značky UMEBACHI RYUMA vyniká pri filetovaní rýb alebo krájanie hydiny. Nôž disponuje 120 mm dlhou čepeľou s kladivkovým povrchom. Vyrobené v Japonsku.

Detailné informácie

Podrobný popis

RYUMA

Deba nôž značky UMEBACHI RYUMA, kombinuje tradičné remeslo z Banshu Miki s inovatívnou technológiou pre neprekonateľnú tvrdosť, odolnosť a ostrosť s dĺžkou čepele 120 mm. Navrhnutý pre precíznosť, jeho jednostranná čepeľ vyniká pri filetovaní rýb alebo na spracovanie hydiny, ľahko vykonáva zložité rezy. Používajte ho iba na určený účel a vyhýbajte sa tvrdým alebo mrazeným materiálom, aby ste zachovali jeho jemné ostrie.

made_in_japan

Kľúčové vlastnosti tohto nástroja:

✅ Navrhnutý na presné filetovanie
✅ Ideálny na malé ryby
✅ Kompaktný pre jednoduchú manipuláciu
✅ Jednostranný pre čisté rezy

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynské nože
EAN: 497729212865
Dĺžka čepele: 120 mm
K spracovaniu: Rýb, Hydiny
Typ noža: Deba
Hmotnosť: 0,1 kg
Šírka: 4,2 cm
Dĺžka: 24,5 cm
Výška: 1,9 cm
Množstvo v balení: 1
Vyrobené v: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola