Japonský nôž deba na filetovanie rýb s kladivkovým povrchom UMEBACHI RYUMA - 105 mm

Kód: 9637
€30,64 €24,91 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
9.12.2025
Možnosti doručenia

Vyrobený s precíznosťou, nôž deba značky UMEBACHI RYUMA vyniká pri filetovaní rýb alebo krájanie hydiny. Nôž disponuje 105 mm dlhou čepeľou s kladivkovým povrchom. Vyrobené v Japonsku.

Detailné informácie

Podrobný popis

RYUMA

Deba nôž značky UMEBACHI RYUMA, kombinuje tradičné remeslo z Banshu Miki s inovatívnou technológiou pre neprekonateľnú tvrdosť, odolnosť a ostrosť s dĺžkou čepele 105 mm. Navrhnutý pre precíznosť, jeho jednostranná čepeľ vyniká pri filetovaní rýb alebo na spracovanie hydiny, ľahko vykonáva zložité rezy. Používajte ho iba na určený účel a vyhýbajte sa tvrdým alebo mrazeným materiálom, aby ste zachovali jeho jemné ostrie.

made_in_japan

Kľúčové vlastnosti tohto nástroja:

✅ 105-mm čepeľ ideálna na malé ryby
✅ Jednostranné ostrie pre presné rezy
✅ Kladivkový povrch pre odolnosť
✅ Ideálny na zložité úlohy filetovania

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynské nože
EAN: 4977292128643
Dĺžka čepele: 105 mm
K spracovaniu: Rýb, Hydiny
Typ noža: Deba
Hmotnosť: 0,09 kg
Šírka: 3,9 cm
Dĺžka: 23,2 cm
Výška: 1,8 cm
Množstvo v balení: 1
Vyrobené v: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola